electrosteel.ro accepta 3 optiuni de plata:

  1. Plata Online cu card bancar (Visa/Maestro/Mastercard) prin Netopia Payments
    Daca ati ales metoda de plata ”Online prin card bancar„ este necesar sa completati informatiile despre cardul dumneavoastra in pagina securizata a procesatorului de plati. Platile cu carduri de credit/debit emise sub sigla Visa si MasterCard (Visa/Visa Electron si MasterCard/Maestro) se efectuaeaza prin intermediul sistemului „3D Secure” elaborat de organizatiile care asigura tranzactiile on-line, acelasi nivel de securitate ca cele realizate la bancomat sau in mediul fizic, la comerciant. „3D Secure” asigura in primul rand ca nici o informatie legata de cardul dumneavoastra nu este transferata sau stocata, la nici un moment de timp, pe serverele magazinului sau pe serverele procesatorului de plati, aceste date fiind direct introduse in sistemele Visa si MasterCard. Important de stiut! – Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision!
  2. Plata in numerar la curier (ramburs). Plata in numerar se face in lei, integral sau diferenta ramasa in cazul produselor pentru care s-a achitat avans. In cazul livrarii comenzii prin curierat rapid, achitarea comenzii se va face direct reprezentantului firmei de curierat rapid care va emite si chitanta aferenta incasarii. Avand in vedere prevederile legislatiei in vigoare, persoanele juridice pot efectua plati cash de maxim de 5.000 lei. Pentru plati mai mari de 5.000 lei recomandam plata prin Ordin de Plata sau online, prin card bancar.
  3. Plata prin transfer bancar (Ordin de plata) Plata prin Ordin de Plata se face in baza eliberarii unei facturi proforme pe mail.
    Dupa efectuarea platii prin ordin de plata, va rugam sa trimiteti dovada de plata la adresa office@electrosteel.ro pentru a pregati produsele spre expediere, cat mai repede.